Για τον Ιδιώτη

Σκάφος αναψυχής όνειρο πολλών ανθρώπων που το βλέπουν ως μέσον καταξίωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα.

Η υψηλή οικονομική του αξία το καθιστά επιρρεπές σε κλοπή και εμπρηστικές ενέργειες ενώ ταυτόχρονα μπορούν να προκύψουν και κίνδυνοι από φυσικές καταστροφές και διάφορες θαλάσσιες περιπέτειες.

Κατά συνέπεια η ασφάλιση του σκάφους σας θεωρείται υποχρεωτική σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Αντικείμενο του κλάδου ασφάλισης σκαφών του πρακτορείου μας είναι η κάλυψη ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, η μόλυνση στη θάλασσα καθώς και η βασική κάλυψη ιδίων ζημιών. Συμπληρωματικές καλύψεις που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι η Νομική Προστασία, μηχανικές βλάβες, κλοπή τρέϊλερ μαζί με το σκάφος, πτώση εξωλέμβιας στη θάλασσα, ζημίες κατά την οδική μεταφορά του σκάφους.

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι κατανοώντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε κάθε είδους σκάφους αναψυχής όπως φουσκωτά, πολυεστερικά, ξύλινα, μεταλλικά, ταχύπλοα έλξης, jet ski, serf-jet, sea bike, sea beetle, aqua scooter, mini cruiser, hover craft αναλαμβάνει να μελετήσει τις όποιες καλύψεις θέλετε να έχετε και να σας προτείνει λύσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες με άμεση και απόλυτη συνέπεια.

Στη σύγχρονη και σκληρή καθημερινότητα με τις σημερινές αβεβαιότητες η δυνατότητα εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Αυτή η δυνατότητα μεταφράζεται σε εισόδημα, άκρως απαραίτητο για την επιβίωση και την απόλαυση της ζωής. Η προσωρινή διακοπή ή η μόνιμη απώλεια αυτού οδηγεί σε απρόβλεπτες για τον καθένα μας δυσκολίες.

Η κάλυψη για νοσοκομειακή ή ιδιωτική περίθαλψη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και μπορεί να ποικίλει από μία απλή εξέταση σε ένα ιατρό μέχρι την περίθαλψη σε ένα νοσοκομείο.

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος μας απαλλάσσει από την σκέψη της οικονομικής επιβάρυνσης και μας χαρίζει ανεξαρτησία και ποιότητα ζωής. Οι καλύψεις που μπορεί να μας παρέχει ένα πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος είναι:

 • Απώλεια ζωής από ατύχημα
 • Μόνιμη Ολική/Μερική Ανικανότητα από ατύχημα
 • Νοσοκομειακό επίδομα από ατύχημα ή ασθένεια
 • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ατύχημα
 • Ημερήσια ή μηνιαία πρόσκαιρη ανικανότητα προς εργασία από ατύχημα ή ασθένεια
 • Νοσοκομειακή Περίθαλψη από ατύχημα


Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης  και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι προτείνουν μία ολοκληρωμένη λύση για προσωπική ή οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακή περίθαλψη  μέσα από προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών με αξιόλογη εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιοπιστία και υποδομή στο χώρο της υγείας.

Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστούμε νοσοκομειακή περίθαλψη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την πιθανότητα του να συμβούν τέτοια γεγονότα.

Βασικός σκοπός μας είναι να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για προσωπική ή οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης σε πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρίας που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες με φροντίδα με ανθρώπινο πρόσωπο και υπηρεσίες ανώτερης στάθμης.

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης  και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι μέσα από την πολυετή εμπειρία τους και την συνεχή αναζήτηση στις ασφάλειες αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει  να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που καλύπτουν πλήρως τους κινδύνους και τις προσωπικές ανάγκες σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Ένα από τα πρώτα όνειρα κάθε ηλικιωμένου είναι η απόκτηση αυτοκινήτου. Στους Ελληνικούς δρόμους ο αριθμός των αυτοκινήτων αυξάνεται διαρκώς και αν προσθέσεις και τον παράγοντα ότι πολλά από αυτά είναι ανασφάλιστα θέτουμε σε συνεχή κίνδυνο τους εαυτούς μας και την περιουσία μας.

Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου υπάρχουν διάφορα πακέτα από ασφαλιστικές εταιρείες που θα μπορούν να καλύψουν το αυτοκίνητο σας για:

 • Αστική ευθύνη προς τρίτους
 • Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα
 • Οδική βοήθεια
 • Πυρκαγιά
 • Φυσικά φαινόμενα
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Ολική κλοπή
 • Μερική κλοπή (δεν παρέχεται σε δίκυκλα)
 • Θραύση κρυστάλλων (δεν παρέχεται σε δίκυκλα)
 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού
 • Φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο
 • Νομική προστασία
 • Ίδιες ζημιές

 

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι μέσα από την πολυετή εμπειρία τους και την συνεχή αναζήτηση στις ασφάλειες αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που καλύπτουν πλήρως τους κινδύνους και τις προσωπικές ανάγκες σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Ο καθένας μας έχει την ευθύνη των πράξεων του απέναντι στους συνανθρώπους του. Μέσα από την καθημερινότητα έχει παρατηρηθεί αύξηση των αγωγών για αποζημιώσεις έναντι τρίτων. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης προσφέρει στον ιδιώτη επιχειρηματία ή οικογενειάρχη την ηρεμία και την σιγουριά και τον απαλλάσσει από οικονομικές καταβολές που μπορεί να προκύψουν από απρόοπτα ατυχήματα έναντι συνανθρώπων μας.

Τα προϊόντα ασφάλισης αστικής ευθύνης είναι:

 • Γενική αστική ευθύνη, όπου σύμφωνα με τον νόμο καλύπτονται οι λήπτες της ασφάλισης αυτής από οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από ακούσια πρόκληση σωματικών βλαβών / θανάτου έναντι τρίτων προσώπων.
 • Εργοδοτική αστική ευθύνη, όπου ο εργοδότης καλύπτεται έναντι των υπαλλήλων του, για ατυχήματα που συμβαίνουν στους εργαζόμενους κατά την διάρκεια της εργασίας.
 • Αστική ευθύνη προϊόντος, όπου σύμφωνα με την νομοθεσία καλύπτεται η ευθύνη του παραγωγού ή μεταποιητή για ζημίες που μπορεί να προκαλέσει το προϊόν σε τρίτους.
 • Επαγγελματική αστική ευθύνη, όπου καλύπτει φυσικά ή και νομικά πρόσωπα για λάθη και παραλείψεις που προκύπτουν κατά την άσκηση της δραστηριότητας τους. Η κάλυψη αυτή είναι εξειδικευμένη και τείνει να γίνει υποχρεωτική σε αρκετούς κλάδους επαγγελμάτων.

 

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης (ELTC) παρέχοντας ανάλογα με την περίσταση την κάλυψη αστικής ευθύνης προσφέρει στον καθένα την σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων του και την απαλλαγή του από την αβεβαιότητα για τυχόν οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει έναντι τρίτων από ένα τυχαίο και απρόβλεπτο περιστατικό.

Η απόκτηση κατοικίας είναι ένας από τους διακαείς πόθους κάθε ανθρώπου και ο απώτερος σκοπός κάθε οικογένειας.

Για την αγορά ενός σπιτιού απαιτείται πολύς χρόνος, κόπος και χρήμα, η ασφάλεια του όμως ανά πάσα στιγμή είναι εκτεθειμένη σε κινδύνους όπως φυσικά φαινόμενα, κλοπή, πυρκαγιά, βραχυκύκλωμα, σπάσιμο σωλήνων νερού, αιτίες που είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψουν τους κόπους μιας ζωής.

Κατά συνέπεια η ασφάλιση της κατοικίας είναι σημαντική απόφαση που θα πρέπει ο καθένας μας να αναλογιστεί πριν λάβει χώρα ένας τόσο απρόβλεπτος κίνδυνος.

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης (ELTC) με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας ώστε να σας προτείνει τις πιο ασφαλείς και ενδεδειγμένες λύσεις για την ασφάλιση της περιουσίας σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αγίου Ελευθερίου 105
Τ.Κ. 18541
Καμίνια, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4824106
Φαξ: 210 4826517
Κινητό: 6972516973
Εmail: eltc@otenet.gr

Copyright © 2017 taktikoumaria.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr