Για τον Επαγγελματία

Αστική ευθύνη

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της επαγγελματικής αστικής ευθύνης δημιούργησαν ασφαλιστικά προϊόντα που θα μπορέσουν να καλύψουν κάθε εργοδότη.

Συγκεκριμένα υπάρχουν ασφαλιστήρια που καλύπτουν τον εργοδότη έναντι τρίτων που εργάζονται στην επιχείρηση και έχουν πάθει ατύχημα κατά τις ώρες εργασίας που οφείλεται σε παράλειψη ή αμέλεια του υπευθύνου ή του προσωπικού της επιχείρησης. Επίσης δημιουργήθηκαν ασφαλιστήρια που καλύπτουν τον εργοδότη, τον παραγωγό και τον προμηθευτή έναντι αξιώσεων τρίτων προσώπων για ελαττωματικό προϊόν που αγόρασαν.

Το πρακτορείο μας μέσα από την εμπειρία που διαθέτει στο χώρο της  επαγγελματικής αστικής ευθύνης αποσκοπεί στην αποκατάσταση του ατυχήματος που προκλήθηκε σε τρίτους από πταίσμα ή αμέλεια και στην κάλυψη του ασφαλισμένου από το ενδεχόμενο να καταβάλλει αποζημιώσεις  σε τρίτους εξαιτίας αμελούς συμπεριφοράς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αγίου Ελευθερίου 105
Τ.Κ. 18541
Καμίνια, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4824106
Φαξ: 210 4826517
Κινητό: 6972516973
Εmail: eltc@otenet.gr

Copyright © 2017 taktikoumaria.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr